Se deschide Post Office Cafe&Bistro: un altfel de local

Intrebari de genul: Unde o sa-mi beau cafeaua de dimineata? In ce local o sa servesc pranzul ?  Care locatie este cea mai potrivita pentru o seara cu prietenii? Dar mai ales, cat costa micile placeri, sunt intrebari frecvente in viata noastra de zi cu zi. Un potential raspuns pentru toate aceste “dulci” dileme, se naste in inima Clujului. Incepand de marti, 1 iulie 2014, pe strada Regele Ferdinand, nr. 33 (in cladirea postei) se deschide oficial Post Office Cafe&Bistro; o alternativa mult asteptata pentru serviciile din bransa, un loc pe care merita sa-l descoperi.

Post Office Bistro&Cafe: un altfel de local

Post Office Cafe&Bistro: un altfel de local

Investitiile majore si spatiul generos pus la dispozitie, vin spre intaminarea tuturor cerintelor si exigentelor avute atat de clientii cunoscatori, cat si de cei doritori sa gaseasca un loc in care sa revina cu placere. Tematica aleasa, este respectata pana in cel mai mic detaliu (fiind printre putinele localuri din oras care tin cont de acest lucru) si imbina in mod elegant istoria de secole a serviciilor postale, cu elementele contemporane, dand astfel nastere unei ambiante care respecta intimitatea si in acelasi timp asigura confortul cautat de fiecare dintre noi. Intregul design al Post Office Cafe&Bistro, este gandita de NADO (Not Another Design Office), prin Andrei Vlas si Horea Racasan, iar pentru a fi mereu in ritm cu cele mai extravagante gusturi si pentru ca parerile clientilor sunt esentiale pentru administratorii Post Office Cafe&Bistro, la dispozitia fiecaruia, sta pagina de Facebook /PostOfficeBistro, creata, la fel ca si logo-ul societatii, de Egon Kilin.

Post Office Cafe&Bistro: un altfel de local

Post Office Cafe&Bistro: un altfel de local

Marea diversitate de bauturi, compusa din cele mai apreciate marci traditionale si mondiale, precum si preparatele culinare inspirate din bucataria internationala, sunt servite de un personal calificat, cu o bogata experienta in domeniu si cu o remarcabila afinitate pentru client. Respectul, promptitudinea, discretia si eleganta, sunt principii de baza ale tuturor celor care va vor gazdui in Post Office Cafe&Bistro, nimic nefiind mai presus decat  buna dispozitie clientilor. Toate aceste considerente, plus preturile echilibrate, transforma localul Post Office, intr-unul cu o identitate aparte… intr-un altfel de local.