Carmen Electra arata impecabil si la 42 de ani

Ajunsa la 42 de ani, Carmen Electra a realizat un pictorial incendiar prin care si-a innebutut admiratorii! Fostul iepuras Playboy, a renuntat la vestimentatie si s-a lasat fotografiata purtand doar costume de baie, intr-o sedinta foto realizata de revista Galore. Prin fotografiile facute la poalele muntelui, dar si pe marginea unei piscine, Electra a aratat tuturor ca inca isi pastreaza formele care au facut-o la un moment dat cea mai ravnita femeie din lume, pozand in ipostaze senzuale si nonconformiste.

Intr-un interviu acordat pentru revista mai sus amintita, Carmen Electra a declarat ca, in ciuda aspectului fizic ireprosabil, nu tine niciun fel de regim alimentar. A adaugat de asemenea, ca este o mare admiratoare a culturii Reggae, fiind indragostita de opera lui Bob Marley, dar ca, se confrunta si cu o problema de sanatate. Carmen Electra a spus ca are soldurile dublu articulate, afectiune care poate duce la dislocarea soldului.

Pentru intaia oara cand actrita a intrat in atentia lumii, a fost inca din vremea in care Carmen Electra (nascuta Tara Leigh Patrick) era pe bancile liceului si a castigat titlul “Miss Dance Ohio”, cu care se mandreste si astazi. La scurta vreme dupa aceea, diva si-a asigurat celebritatea prin aparitia in paginile revistei pentru adulti “Playboy”. Au urmat apoi show-ul MTV, “Singel Out” si serialul “Baywatch”, care i-au sporit si mai mult popularitatea. Participarea ca dansatoare alaturi de celebrele fete de la “Pussycat Dolls”, care a insemnat interactionarea cu renumiti regizori ai vremii, i-a adus lui Carmen Electra, promavarea spre lumea filmului de lung metraj, fiind considerata un talent nativ pentru comedie. A fost distribuita in parodiile: “Scary Movie”, “Date Movie”, “Epic Movie, “Meet the Spartans” și “Disaster Movie”, care au facut-o celebra in intreaga lume. Inzestrata cu un corp de invidiat, Carmen Electra nu s-a sfiit niciodata sa se mandreasca cu ceea ce “mama natura” i-a oferit, facand din asta o cariera de mare succes.