George Clooney respinge scuzele celor de la Daily Mail

George Clooney pur si simplu nu-i poate ierta pe cei de la “Daily Mail”, pentru articolul postat acum vateva zile, in care se spuneau ca mama logodnicei actorului american, Baria Alamuddin, face parte din secta religioase “Druze” si ca din acest motiv se opune casatoriei fiicei sale cu vedeta de la Hollywood. Desi britanicii si-au cerut scuze pentru acest articol (considerat de Clooney drept o poveste inventata) si au decis scoaterea lui din grila, celebrul actor a refuzat sa faca pace cu tabloidul european, pe care mai mult decat atat, il numeste “cel mai slab tabloid”. Respingerea categorica a scuzelor venite din partea “Daily Mail”, precum si noua serie de acuze aduse acestuia, a fost dezvaluite chiar astazi (vineri, 11 iulie 2014), intr-o declaratie facuta de George Clooney, pentru “USA Taday”.

[ads2]

Analizand scuzele formulate de tabloidul britanic, George Clooney a declarat: “In scuzele trimise mie si familiei mele de tabloidul “Daily Mail”, editorul Charles Garside, pretinde ca articolul respectiv nu a fost inventat si ca a fost bazat ce discutiile purtate de catre ziaristi cu reprezentanti de seama ai comunitatii Libaneze. Problema este ca nimic din toate astea nu este adevarat! Povestea lor originala cu a citat niciodata aceste surse de care vorbeste editorul, ci acolo s-a folosit expresia ( si inca de patru ori) “un prieten al familiei”, care ar fi vorbit direct cu “Daily Mail”. Deci “un prieten al familiei” a fost surs lor, ceea ce inseamna ca ori au mintit in povestea originala, ori mint acum. In plus, stiau de ceva vreme ca povestea legata de viitoarea mea soacra este o minciuna. Cum stiau asta? Pentru ca intr-un articol publicat in data de 28 Aprilie 2014, reporterul Richard Spillett, a scris chiar in “Daily Mail”, ca Ramzi (tatal lui logodnicei mele, Amal) s-a casatorit cu o femeie din afara sectei Druze si ca un apropiat al Bariei (mama lui Amal), i-a spus ca aceasta nu face parte din secta. Deci stiau de ceva vreme ca nu este adevarat ce au scris in ultimul articol, dar tot l-au publicat “.

In incheierea mesajului sau pentru “Daily Mail”, George Clooney, a tinut sa explice si care este motivul pentru care nu-i va ierta niciodata: “Ceea ce separa acest articol de celelalte publicatii ridicole inventate din proprie initiatica, este ca, minciuna asta poate fi dovedita. De fapt este o minciuna premeditata. Le multumesc totusi pentru scuze, dar asta nu inseamna ca ii voi ierta vreodata”, a concis actorul.