Dovada ca Justin Bieber a uitat definitiv de Selena

Din pacate pentru actrita Selena Gomez, fostul ei iubit chiar a uitat definitiv de ea, inlocuind-o cu altcineva. Cine este noua cucerire a cantaretului? Justin Bieber a lasat sa se inteleaga ca nu-si mai doreste nimic cu frumoasa actrita, si ca totul apartine trecutului. Cantaretul canadian a publicat o fotografie facuta aseara impreuna cu Yovanna Ventura, dupa o perioada in care a pastrat distanta fata de ea. Ei au avut o intalnire romantica intr-un restaurant select, aratand tututor indiferenta pentru fosta sa iubita. Din cate putem observa se pare ca baiatului ii place sa revina la fostele iubiri.

Fotografia publicata pe reteaua sociala “Instagram” de Justin Bieber, unde mai apare si in compania altor fete, a fost postata dupa 12 ore de la intalnire sub numele de “cina in doi”. In poza facuta si publicata dupa cina romantica luata de cei doi, bruneta Yovanna Ventura apare imbracata intr-o rochie sexy cu niste tocuri foarte inalte dorind sa para mai inalta, este tinuta de dupa talie de catre cantaretul canadian imbracat mai degraba pentru o plimbare decat pentru o cina in doi. El ne lasa sa interpretam aceasta poza, distanta dintre ei este oarecum mare pentru un cuplu recent impacat. Sa fie oare doar metoda prin care sa o faca geloasa pe Selena, sau chiar isi doreste ceva cu “noua” si in acelasi timp vechea lui prietena?

[ads2]

Reactia negativa a fanilor nu s-a lasat prea mult asteptata dupa aparitia fotografiei publicata chiar de cantaret. Unii dintre fani lui cred ca el vrea doar sa atraga atentia Selenei Gomez, care vrea sa-l uite definitiv dupa “derapajele” din ultima vreme (scandalul consumului de droguri, aventurile amoroase cu alte fete, condamnarea pentru vandalism primita acum cateva zile, etc.). Fotografia postata ne arata ca el nu s-a chinut nici macar sa schiteze un zambet, in schimb Yovanna Ventura se vede ca a fost incantata de aceasta revedere. Poate inca sufera dupa despartirea de Selena.