Pentru iPhone 6, Apple cumpara baterii din Taiwan

Doar cu cateva luni in urma, apareau zvonuri potrivit carora lansarea mult asteptatului gadget iPhone 6, se va produce mai tarziu decat data prestabilita, din cauza problemelor legate de gasirea unui producator si furnizor de componente pentru noul smartphone al celor de la Apple. Mai exact, si atunci ca si acum, problema principala este reprezentata de bateriile pe care le va avea iPhone 6. Daca acum cateva saptamani, dinspre Apple apareau informatii conform carora aceasta dilema a fost rezolvata si ca furnizorul a fost deja gasit, astazi (marti, 15 iulie 2014), alte stiri venite de la celebra companie americana, confirma existenta unui nou posibil furnizor, care ar fi mult mai pe placul societatii conduse magistral la un moment dat, de legendarul si regretatul Steve Jobs.

[ads2]

Asadar, se pare ca iPhone 6 va fi dotat cu baterii produse in Taiwan, de catre compania Simplo Technologies, cu care Apple ar fi semnat deja un contract pentru furnizarea de baterii subtiri si flexibile. Cu toate acestea, doar o parte din bateriile utilizate de Apple pentru iPhone 6 vor fi cumparate de la acest producator taiwanez. Insa toti cei pentru care “zvonistica” a devenit meserie de baza, sustin ca acest ultim contract perfectat de Apple, a reprezentat o mare urgenta pentru acestia, nu numai prin prisma lansarii, care bate la usa a noului iPhone 6, ci si pentru ca sefii corporatiei americane ar fi vrut sa elimine cu orice pret furnizorii initiali, care ar fi fost Samsung si LG Chemical.

Nu va mai curge foarte multa apa pe Dunare pana cand inevitabila lansare a smartphone-ului iPhone 6 se va produce si atunci, toate zvonurile si informatiile cu greu pescuite de la surse apropiate celor de Apple, se vor transforma (sau nu)  in realitati verificabile. Atunci toate acestea vor deveni subiecte de studiu pentru milioanele de fani si utilizatori ai “marului muscat” din intreaga lume.