Selena Gomez i-a gasit deja inlocuitor lui Justin Bieber

Inca nici nu s-a epuizat subiectul ultimei despartiri dintre Selena Gomez si Justin Bieber si deja tanara vedeta din showbiz-ul american i-a si gasit inlocuitor fostului sau iubit. Momentul ales de Selena pentru a-l lasa uitarii de Justin, nici ca putea fi unul mai potrivit. Cu ocazia implinirii varstei de 22 de ani, actrita a sarbatorit in St. Tropez alaturi de prieteni apropiati precum Cara Delevigne, dar si in preajma unui barbat, despre care se spune ca este “periculos de sexy”. Este vorba de potentul om de afaceri american Tommy Chiabra, nimeni altul decat fondatorul si presedintele Royal Yacht, cei doi parand extrem de atrasi unul de celalalt. De altfel, fotografiile surprinse de paparazii, dovedesc ca “jucausul” Cupidon a lucrat serios in ultima vreme la sentimentele Selenei si ale lui Tommy, cei doi fiind de nedespartit pe parcursul weekend-ului trecut.

[ads2]

Din multimea de fotografii prezentate de HollywoodLife, cateva ar sensibiliza chiar si pe cei mai lipsiti de suflet dintre noi. Astfel, dincolo de siguranta si placerea evidenta pe care Selena Gomez si Tommy Chiabra le afiseaza atunci cand sunt impreuna, ies in evidenta secventele in care cei doi se tin adolescentin de mana, sau cele in care ea, uda dupa o baie in mare, este acoperita de el cu un prosop galben si imbratisata tandru. In acest timp Selena isi aseaza capul pe umarul galandului barbat, lasand impresia unei femei care a gasit linistea si care se vrea dominata de barbatul de langa ea. Exista de asemenea dovezi foto, care arata cum Selena Gomez si Tommy, stateau pana spre dimineata la “taclale” si din cand in cand, in spiritul gentleman-ului stilat, Chiabra isi invita la dans mai tanara pereche.

In tot acest timp, pentru Selena Gomez, Justin Bieber nu a reprezentat altceva decat o amintire de mult “prafuita”, si lasata undeva in Los Angeles. Din L.A., singur in fata calculatorului, Justin Bieber posteaza selfie-uri in care nu pare a fi deloc un om fericit, ci mai degraba unul care incearca sa ascunda o mare suferinta. Poate pentru ca Selena nu-l mai vrea alaturi si se simte foarte bine departe de el, sau poate pentru ca a citit si el la fel ca noi, postarea de pe Tweeter a Selenei, in care alaturi de o fotografie din noaptea petrecerii de ziua ei, a scris urmatorul mesaj: “Va multumesc din suflet tuturor pentru cea mai frumoasa aniversare din viata mea!”.