Noi zvonuri despre desing-ul Samsung Galaxy Note 4

Chiar daca atunci cand vorbim despre Samsung Galaxy Note 4, nu ne prea putem baza pe ceea ce se svoneste, totusi, de un lucru putem fi siguri 100%. Design-ul cu care noul gadget Samsung va iesi pe piata, va fi cu siguranta unul demn pentru a-si inlocui cu succes predecesorul, Samsung Galaxy Note 3. Cu toate ca Samsung inca nu a confirmat data punerii in vanzare a noului lor concept (se presupune ca aceasta lansare va avea lor odata cu IFA 2014,  de la Berlin), nu este greu de dedus ca Samsung Galaxy Note 4, va aparea pe rafturi pentru a-i face concurenta viitorului smartphone al celor de la Apple, iPhone 6. In ciuda faptului ca nimic nu este “batut in cuie”, avem totusi o multime de specificatii ale noului Galaxy Note, dar cu o mare exceptie.

[ads2]

 

Ceea ce ramane inca o dilema in cazul Samsung Galaxy Note 4, este design-ul acestuia. Dupa cum Samsung ne-a obisnuit, este putin probabil sa apara vreun comunicat oficial din partea coreenilor in acest sens pana in preajma lansarii, doar cateva detalii despre cum va arata noul handset iesind la iveala. Astfel, se spune ca Note 4 va pastra multe din caracteristicile gasete la Galaxy S5, incluzand aici culorile similare, senzorul de amprenta digitala si calitatile care-l fac rezistent la apa si praf, dar in afara de astea, vom avea de-a face cu un dispozitiv cu totul si cu totul nou. Se vorbeste asadar despre o carcasa construita din materiale ceramice si bambus (dupa modelul Moto X) si de asemenea despre un display inovator cu trei laturi. Se pare ca daca pana acum, Samsung si-a obisnuit clientii cu smartphone-uri facute in special din plastic, producatorul din Coreea de Sud vrea sa renunte la acest concept si sa isi reconsidere pozitia atunci cand vine vorba de materialele folosite. Aceasta ideea este sustinuta nu numai de posibilul aspect rustic al Galaxy Note 4, ci si de de constructia metalica de care se va bucura Samsung Galaxy Alpha.

La fel cum Galaxy Alpha ar putea fi lansat doar in editie limitata (cunoscute fiind problemele legate de gasirea unui producator care sa poata pune la dispozitie mai mult de 1.000.000 de unitati pe luna), si in cazul Samsung Galaxy Note 4 cu ecran cu trei laturi, productia va fi cel mai probabil tot una limitata.  Dar toate aceste informatii (care pana in acest moment, nu sunt altceva decat niste simple zvonuri), se vor lamuri cu putina vreme inaintea de marea lansare, aca cum s-a intamplat de altfel si anul trecut, la iesirea pe piata a Samsung Galaxy Note 3.