Samsung Galaxy Tab 4 10.1 se poate cumpara si de pe Verizon

Inca de cava vreme se stia ca cei de la Samsung lucreaza la o noua versiune a tabletei Samsung Galaxy Tab 4 10.1, care sa fie vanduta prin intermediul magazinului online Verizon, iar acum tableta este in sfarsit disponibila. Pretul cu care tableta Samsung Galaxy Tab 4 10.1 a fost listata pe site-ul Verizon, este de 360 de dolari, cu un contract de doi ani. Exista de asemenea si posibilitatea platii esalonate, caz in care tableta va costa cu o suta de dolari mai mult (460$), ratele fixate la 23 de dolari pe luna, putand fi platite atat in avans, cat si prin intermediul programului intern EDGE Verizon.

[ads2]

Versiunea pentru Verizon a tabletei celor de la Samsung, are LTE activat si datorita acestui fapt, este compatibila cu reteaua XLTE a magazinului online. De asemenea, varianta tabletei Galaxy Tab 4, pusa in vanzare pe site-ul companiei Verizon, este echipata cu un display de 10.1 inci, avand o rezolutie de 1280×800, un procesor de 1.2 GHz, 1.5 GB de RAM si o memorie interna de 16 GB. Asadar, pentru toti cei care doresc sa achizitioneze tableta Samsung Galaxy Tab 4 de pe site-ul Verizon, procedura este foarte simpla. Nu trebuie decat sa intrati pe pagina oficiala de net a companiei si sa urmati pasii explicit prezentati acolo.

Daca despre Samsung nu mai sunt prea multe lucruri noi de aflat, Verizon este o companie de “broadband” si telecomunicatii, nascuta la New York si ulterior incorparata in Delawere. Se presupune ca Verizon a fost fondata sub numele de “Bell Atlantic”, companie care a facut parte din cele 7 societati “Baby Bells” formate inainte ca imensa corporatie AT&T sa fie obligata sa renunte la controlul asupra asa numitului “Bell System”, prin ordin venit din partea Departamentului de Justitie al Statelor Unitelor ale Americii. Dupa schimbarea numelui in Verizon, compania a inregistrat cresteri semnificative in toate domeniile de activitate, colaborarea cu Samsung nefiind altceva decat o confirmare a ascensiunii acestei societati.