Samsung Galaxy S5 face glume pe seama iPhone 6 in noua reclama

Desi ultima reclama Samsung Galaxy S5 face o treaba buna in a face publicitate la noul ecran, ceea ce face inca si mai bine este sa faca glume pe seama utilizatoriilor de iPhone. Dupa cum bine stiti deja, se zvoneste ca iPhone 6 va avea un ecran mai mare fata de predecesorul sau. Reclama noua a celor de la Samsung face referire exact la acest lucru, si ne aminteste ca dispozitivele Galaxy au avut tot timpul ecrane mai mari. Samsung Galaxy S5 vine echipat cu un ecran de 5.1-inch, mult mai mare fata de cel de 4.0-inch ce se gaseste la toate modelele iPhone 5. Mai mult de atat, telefonul companiei Koreene o sa aiba un ecran mai mare decat cel al iPhone 6, despre care se spune ca o sa aiba 4.7inch.

Acest lucru fiind spus, aceasta reclama pare nedreapta pentru ca daca ar fi sa comparam Samsung Galaxy S5 cu alte dispozitive, am ajunge la concluzia ca ecranul lui nu mai este asa de impresionant. De exemplu, LG G3 are un ecran mare de 5.5-inch QHD care are rezolutia de 2560 x 1440 cu 534 ppi. Acest lucru este destul in a face Galaxy S5 demodat, si nu mai ales este mai bun decat ecranul la Galaxy Note 3 in termeni de rezolutie si pixeli. Se spune ca iPhone 6 o sa aiba un model cu un ecran de 5.5-inch, dar inca nu putem fi siguri. Cele mai multe zvonuri spun ca o sa aiba un ecran de 4.7-inch, ceea ce va fi anuntat in mijlocul lunii Septembrie.

In orice caz, expresia celor de la Samsung “incredibilul ecran a lui Galaxy S5 o sa aduca invidia prietenilor pentru acest dispozitiv” pare justificabila doar in comparatie cu varianta mica iPhone 6. Daca urmarim lansarea LG G3, dominatia Galaxy S5-ului sa sfarsit, si compania are nevoie de ceva nou pentru a fi in top din nou. Samsung Galaxy Note 4 va avea lansarea in Septembrie anul acesta, dar phableta intotdeauna a fost considerata in a fi intr-o clasa a lui aparte. Totusi, zvonurile spun ca dispozitivul nu o sa fie mai mare anul acesta, deci o sa ne uitam in continuare la un ecran de 5.7-inch. Acest lucru inseamna ca, Samsung trebuie sa echipeze Galaxy Note 4 cu multe lucruri avansate ca sa poata sa convinga potentialii cumparatori ca merita cumparat dispozitivul lor fata de LG G3 sau modelul 5.5-inch iPhone 6.

[ads2]

Intre timp compania lucreaza la Galaxy F, inainte cunoscut sub numele de Samsung Galaxy S5 Prime. Acest dispozitiv probabil va veni cu specificatii mult mai puternice si un ecran mai mare QHD. Poate trebuia sa faca o reclama despre Galaxy F mai bine.