Moto 360 aproape de lansarea oficiala

De mult nu am auzit nimic concret despre cel mai asteptat smartwatch, Moto 360. Motorola pare ca a preluat conducerea in lupta pentru cel mai bun smartwatch in mai multe privinte. Cunoastem faptul ca Moto 360, va beneficia de un incarcator wireless si o sa aiba o baterie care tine incarcat mult timp. Noile informatii si poze confirma acest lucru. Cunoscutul blogger in technologie Luca Viscard, cunoscut si sub numele de MisterGadget a postat poze noi cu Moto 360 pe siteul androidworld.it si arata ca smartwatchul celor de la Motorola are un design usor redefinit si mult mai elegant.

Incarcatorul sau suportul cu incarcator are mai multe functii. In primul rand incarca smartwatchul Moto 360, dar este folosit si ca un suport, ceea ce il face foarte convenabil cand nu il avem pe mana si il punem doar pe suport si se incarca. Acest suport este foarte convenabil mai ales pe timp de noapte cand putem sa il folosim si ca ceas obisnuit de noapte sau ceas desteptator. Moto 360 este foarte usor de pus pe suport si ridicat, fara a  fi nevoit de alte cabluri de introdus in el. Vorbind de incarcat bateria de la Moto 360, acest lucru nu o sa fie o problema pentru ca cei de la Motorola au spus ca, bateria o sa tina incarcat timp de 2 zile, ceea ce este dublu fata de actualul smartwatch pe piata, Samsung Gear Live.

Moto 360 este certificat IP67, insemnand ca este resistent la apa, praf si la soc. Smartwatchul de la Motorola o sa aiba si un sensor care poate sa arate bataile inimii, astfel cand faceti sport nu o sa mai aveti nevoie de un alt dispozitiv de masurat. Motorola o sa lanseze Moto 360 impreuna cu mult asteptatul smartophone Moto X+1 la inceputul lunii Septembrie.