Selena Gomez a castigat unul dintre cele mai ravnite premii

Ajunsa la 22 de ani, Selena Gomez a fost laureata ieri (Duminica, 10 august 2014), cu unul dintre cele mai prestigioase premii de peste ocean. In cadrul show-ului “Teen Choice Awards 2014”, tanara actrita si cantareata de origine hispanica a primit distinctia “Ultimate Choice Award”, care reprezinta fara indoiala cel mai valoros premiu ce poate fi primit de un tanar artist. Odata cu acest succes impresionant, care rasplateste intreaga activitate cinematografica si muzicala a tinerelor talente din Statele Unite, Selena Gomez a reusit sa intre in istorie! A devenit cea mai tanara artista din toate timpurile, care intra un posesia acestui premiu atat de ravnit.

[ads2]

Vizibil emotionata, Selena Gomez si-a primit premiul din mainile gazdelor show-ului de ieri seara, la fel de tinerii Tyler Posey (22 de ani) si Sarah Hyland (23 de ani), iar discursul sustinut de ea, a fost unul demn de un adevarat star de la Hollywood. Adorabila ca intotdeauna si purtand o vestimentatie foarte eleganta in alb si negru, Selena Gomez a tinut sa multumeasca in primul rand fanilor, carora le-a dedicat premiul castigat spunand: “Nu-mi place sa tin predici, dar voi toti ma faceti sa fiu mai buna! Va multumesc din suflet pentru ca ma lasati sa fac ce-mi place.” Mesajele pentru admiratori nu s-au incheiat odata cu show-ul de aseara, ci au continuat si in mediul virtual, Selena Gomez postand pe Instagram un mesaj emotionant: “Pe voi va iubesc mai mult decat orice si acum mai mult decat oricand!” Va multumesc inca odata pentru afectiunea voastra si pentru ca ma sprijiniti indiferent de problemele din viata mea.”, a scris printre altele, Selena.

Selena Gomez a intrat in istorie

Selena Gomez a intrat in istorie

Chiar daca dupa aceste mesaje au aparut carcotasi care sa faca imediat legatura cu fostul sau iubit Justin Bieber, discursul si mesajele transmise de Selena Gomez, au parut de o sinceritate debordanta. Cei prezenti (printre care si jurnalistii de la Hollywood Life), sunt de parere ca exprimarea Selenei, atat verbala cat mai ales non verbala, a fost una dintre cele mai sincere din istoria ATC. In aceeasi doza de sinceritate si onestitate, Selena Gomez a tinut sa multumeasca si mamei sale si tuturor prietenilor apropiati, care impreuna cu milioanele de fani, au ajutat-o sa treaca mai usor peste toate problemele din ultima vreme si sa ajunga sa castige un premiu atat de valoros. Desi a mai castigat multe premii “Teen Choice Awards” in anii trecuti, cu siguranta cel primit ieri este cel mai prestigios si va fi pastrat cu onoare in vitrina cu decoratiuni a Selenei Gomez, un mare star in devenire.