Arnold Schwarzeneger isi arata afectiunea pentru zombi

Au aparut pe internet primele poze din filmul asteptat Maggie, in care Arnold Schwarzeneger joaca un rol controversat si anume un fermier care are grija de fiica lui care este in devenire in zombi. Actorul celebru care ne-a obisnuit cu rolurile lui emblematice ca de exemplu din filmele Terminator sau Predator ne arata partea sensibila si calitatile lui actoricesti de a intruchipa un tata cald si iubitor care isi arata afectiunea fata de fiica lui chiar daca este un zombi.

Arnold Schwarzeneger isi arata afectiunea pentru zombi

Fica lui Arnold din filmul Maggie este intruchipata de actrita Abigail Breslin, care este infectata cu un virus misterios ce o transforma incet dar sigur intr-un zombi. Tatal indurerat nu poate sa faca nimic pentru a prevenii transformarea iminenta a fiicei lui intr-un monstru insetat pentru sange, doar sa aiba grija de ea si sa o priveasca neputincios cu inima franta.

Filmul care este regizat de catre Henry Hobson pare a fi un produs de proasta calitate si de mana a doua, dar miracolele sunt posibile si poate fi o surpriza care sa ne impresioneze mai ales daca actorul principal este Arnold Schwarzeneger un nume colosal din lumea filmelor.

Arnold Schwarzeneger isi arata afectiunea pentru zombi

Filmul urmeaza sa fie prezentat la Festivalul International de Filme de la Toronto si cu toate ca nu a fost anuntat o data fixa de lansare ne putem astepta ca acest film interesant si controversat in acelasi timp sa apara pana la sfarsitul anului. Imaginile aparute pe internet ne fac sa ne intrebam oare ce a fost in capul lui Arnold, dar surprizele pot fi si placute, ramene sa ne dam cu perearea dupa primele trailere care urmeaza sa apara in lumea cinematografiei.