Arsinel, mai in forta ca niciodata dupa operatii

Problemele de sanatate s-au tinut lant de Alexandru Arsinel (75 de ani). In vara lui 2012 se opera la coloana, iar vara anului trecut suferea un transplant de rinichi. Vara aceasta insa a trecut cu bine pentru indragitul actor. Pare bine, sanatos, e cochet si chiar cara greutati.

Chiar daca e un munte de om si toata viata a fost plind de umor, zambetul pe buze, problemele de sanatate l-au ingenunchiat pe marele actor. Arsinel, in iulie 2012, dupa ce luni de zile a suferit in tacere, s-a operat fara mult tam-tam de hernie de disc. N-a apucat sa faca prea multa recuperare pentru ca un an mai tarziu ajungea din nou pe patul de spital, pentru operatia la rinichi. Acuma s-a repus pe picioare. ‘”Ma simt bine. Am avut dureri cateva zile, dar vad ca au disparut. vara aceasta nu prea am avut timp de recuperare pentru ca m-am dus si eu la mare, la munte… Saptamana viitoare voi pleca intr-un turneu de 10 zile in Canada, iar de la 15 Septembrie reincepem activitatea la teatru, unde avem si turnee in tara. Voi fi prezent la toate, pentru ca lumea inca intreaba de Stela si Arsinel. Sunt un apucat, dar ma menajez cum pot”, a declarat Alexandru Arsinel.

Suprins de fotoreporteri carand prin curtea casei doua plase nu tocmai mititele, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase a motivat spunand ca n-are incotro. “Pai daca n-am bodyguarzi care sa-mi care bagajele… Mai care si eu, desi ma feresc sa ridic prea mult”, a mai spus Arsinel.

[ads2]