Cotabita socru mic pentru prima data

Cotabita si-a dus fata la altar.

Zi importanta si emotionanta pentru Gabriel Cotabita in varsta de 58 de ani. A fost pentru prima data in postura de socru mic, cand si-a condus fata la altar.

Cotabita are trei fete si, asa cum imparatii din povesti si le marita pe rand, in ordinea varstei, si artistul nostru, mandru, si-a maritat fata cea mare. Aela Cristina (31 de ani) a imbracat rochia alba de mireasa si s-a casatorit religios cu Marius Deak (35 de ani), dupa ce anul trecut facusera cununia civila. Fericitul eveniment s-a desfasurat intr-un cadru intim pentru ca, desi a avut tangente cu showbiz-ul, fata cea mare a lui Cotabita si-a dorit discretie la acest eveniment.

Gabriel Cotabita era foarte emotionat. Inca de la primele ore ale diminetii scria un mesaj pe pagina sa de socializare: “Astazi pentru prima data voi fi, ceea ce romanii numesc socru mic! Iti multumesc Aela pentru cat de mare si de fericit ma faci sa ma simt! Sa fie intr-un ceas bun!”. Contactat de reporteri, canterul era in febra pregatirilor si nu a dorit sa comenteze prea mult. “Fiica mea nu a vrut sa faca public acest eveniment, dar pot sa va spun ca sunt fericit. Ei s-sau casatorit civil acuma un an si au un baietel de sapte luni, pe Tudor. Sunt bunic”, a spus Cotabita.

[ads2]