Jucatorii la Loto 6/49 spera sa castige premiul de 5,1 milioane de euro

De sapte luni, nimeni nu a mai castigat marele premiu Loto 6/49. Ghinionul a inversunat jucatorii care s-au napustit sa cumpere bilete pentru extragerea de ieri, pentru a pune mana pe potul de 5,1 milioane de euro.

Vremea frumoasa si saracia de dupa concedii au silit romanii sa asalteze agentiile Loto si sa completeze bilete, cu un zel demn de o cauza mai buna. Unii si-au pus copiii, altii au chibzuit singuri asupra numerelor, majoritatea au jucat simbolurile vietii in cele sase numere care spera sa le aduca “iesirea din foame”. “Acuma, este sansa mea! Simt ca o sa ghicesc cele sase numere norocoase si o sa pun mana pe comoara!”, isi facea astazi curaj, la iesirea dintr-o agentie clujeana, un jucator.

Pana la inchiderea perioadei de inregistrare a variantelor, se cumparasera 250.000 de bilete cu 500.000 de variante completate. Ultima oara, marele premiu la cel mai popular joc al Loteriei Romane, Loto 6/49 a fost castigat in 2 februarie. Atunci, un jucator din Galati a pus mana pe aproape 800.000 de euro.

[ads2]