Raul Rusescu s-a intors la Steaua

Oficialii Stelei si cei ai Sevillei, au ajuns in aceasta dimineata (luni, 01 septembrie 2014) la un acord in ceea ce priveste imprumutul atacantului Raul Rusescu pentru acest sezon competitional. Informatia a fost confirmana atat pe site-ul oficial al campioanei Romaniei cat si pe cel al spaniolilor, urmand ca Steaua Bucuresti sa suporte doar o parte din salariul de 450.000 de euro pe an al fostului golgeter din Liga 1.

Raul Rusescu a fost vandut in vara anului trecut de Steaua pentru suma de 2,2 milioane de euro, insa fostul idol din Ghencea nu a reusit sa se impuna la Sevilla, fiind imprumutat si sezonul trecut, portughezilor de la Braga. Potrivit intelegerii perfectate astazi, Steaua va avea prima optiune de cumparare a atacantului de 26 de ani, in cazul in care doreste repatrierea definitiva a acestuia.

Raul Rusescu estea treia mutare spectaculoasa a Stelei din ultimele zile, dupa ce a reusit sa-i aduca (de asemenea sub forma de imprumut) pe Paul Papp de la Chievo Verona, si pe Alexandru Bourceanu de la Trabzonspor.