Catarama a fost dat in judecata de Adela Surugiu

Milionarul Virole Catarama e chemat la tribunal de fosta iubita. Adela Surugiu vrea custodie comuna pentru baiatul lor, desi omul de afaceri nu i-a interzis niciodata sa-si vada copilul.

Au trecut patru ani de cand au pus punct unei relatii de 15 ani, insa continua sa se intalneasca prin tribunale. Viorel Catarama s-a trezit dat in judecata recent de fost sa iubita, Adela Surugiu. Miza este, din nou, custodia fiului lor, Stefan Tudor, in varsta de 13 ani, care este in grija tatalui.

“Am avut sentinta pe codul vechi, cand nu exista custodie comuna, iar acum, cand s-a modificat noul Cod Civil, e necesara aceasta schimbare. Insa este doar o formalitate. Ea a avut tot timpul acces la copil, nu au existat divergente intre noi, din contra, chiar avem o relatie civilizata”, a dezvaluit Viorel Catarama. Omul de afaceri si-a refacut viata alaturi de esteticianul Adina Alberts. Cei doi s-au casatorit in vara anului trecut, dupa trei ani de relatie. Evenimentul fastuos a avut loc pe domeniul resedintei din Snagov.

[ads2]