Rihanna, Jennifer Lawrence au fost socate sa-si vada nudurile pe net

Au fost furate pozele din telefoanele a 101 vedete. Unul dintre cele mai mari scandaluri la Hollywood din ultimii ani. 101 vedete si-au vazut nudurile pe internet dintre care si Rihanna, Jennifer Lawrence si Ariana Grandle, dupa ce le-au fost furate din telefoanele de catre un hacker.

Sute de fotografii ale vedetelor in pielea goala sau in pozitiile cele mai intime au aparut pe site-urile de socializare dupa ce un hacker le-a spart conturile personale Apple iCloud. Aceste conturi iCloud (spatiu de stocare oferit de Apple pentru telefoane mobile) permit celor care detin telefoane iPhone sa-si stocheze fotografii, documente si alte informatii din telefon pe un server de internet. Pozele furate la Rihanna si a restul vedetelor sunt selfie-uri, fotografii facute de ele insele, cu vedere frontala.

Celebritatiile care s-au vazut deodata goale pe internet au innebunit de furie. Unele dintre acestea, cum ar fi cantareata Ariana Grandle in varsta de 21 de ani, sustin ca pozele ar fi falsificate. Intre vedetele de prima marime care au fost facute de rusine se numara Rihanna, Jennifer Lawrence, Bar Refaeli, Winona Ryder si Selena Gomez. Potrivit site-ului Buzzfeed, hackerul a pus fotografiile furate pe forumul 4Chan, un site in care utilizatorii pot posta fotografii si imagini video sub acoperirea aninimatului si sa le comenteze.

Vedetele au interzis mediatizarea ilustratiilor compromitatoare amenintand cu procese.

[ads2]