Loredana Groza deschide scoala de muzica

In data de 19 septembrie e vinerea de foc a toamnei: incep show-urile prin care se cauta cele mai tari voci din tara. Loredana intra in lupta pentru a patra oara in juriul si echipa de antrenori de la “Vocea Romaniei”, alaturi de Smiley, de Moga si de Tudor Chirila.

Bulgare de energie, Loredana gaseste timp pentru toate. Si sa compuna, si sa cante, si sa caute talente care sa-i calce pe urme. Nu S-a gandit nici o clipa sa renunte la show-ul de la PRO TV, desi toamna, cand se da startul concursului, e cea mai aglomerata perioada din an pentru ea. “As cauta (Vocea Romaniei) la nesfarsit”, a marturisit diva, dezvaluind totodata si ce are in plan pentru norocosii care vor ajunge in echipa ei: “Urmeaza sa deschid o scoala de muzica. Pana acum, doar am jurizat, am ales si am antrenat. De anul asta, incep sa le cresc si sa le slefuiesc. Sau macar sa incerc.”

Loredana pleaca la drum in noul sezon cu gandul la marele premiu. Pana acum, rofeul a fost adjudecat o data de echipa lui Smiley si de doua ori de cea a lui Horia Brenciu, dar cum Brenciu a plecat, diva blonda are mult mai multe sanse sa-si propulseze unul dintre protejati la varf. Despre saltul fostului coleg in barca altei televiziuni, la un show concurent, nu vrea sa-si dea cu parerea, dar spune despre sine: “Nu schimb postul TV cum schimba politicienii partidele, in functie de oferte sau de conjuncturi”. Ne asigura ca primeste neconvenit oferte de la alte televiziuni, dar le refuza, pentru ca e fidela PRO TV, “postul alaturi de care am crescut, care mi-a dat multe si cu care sunt, practic, confundata”.

[ads2]