Apple Pay este noul sistem de plată prin NFC

Apple introduce sistemul de plată NFC, cu numele de Apple Pay, care este cea mai importanta stire din luna asta, impreuna cu lansarea noului iPhone 6, iPhone 6 Plus și diferite ediții Apple Watch.

Apple Pay este viitorul de plăți on-line și de telefonie mobilă, pentru că este simplu și economic. Apple Pay a fost descris ca o abordare inovatoare a plăților mobile de la Apple, deoarece sa concentrat pe beneficiile utilizatorului, mai degrabă decât compania în sine. Pur și simplu, daca vrei sa platesti la un magazin, tot ce trebuie sa faci este comutarea dispozitivului, iPhone 6 sau Apple Watch, înainte cititorului de plati din magazin și ați terminat operația. Apple Pay pare într-adevăr cel mai simplu mod de a plăti.

Apple Pay utilizeaza aplicația Passbook și însușește toate detaliile bancare și detaliile cardului de credit în siguranță. Puteți adăuga aceste informații din contul dvs. iTunes existent, fie manual, fie cu o imagine de pe cardul pe care doriți să o adăugați la sistem. Ceea ce este sigur este faptul că Apple Pay nu va lua în mâinile sale detaliile bancare, dar chiar și casierilor și a altor persoane care interacționează cu dispozitivul Apple cu plată, pentru că cererea de mai sus folosește o serie de plăți temporare și un cod de securitate dinamic. În cazul în care pierdeți telefonul, puteți dezactiva toate plățile cu ajutorul aplicației Find My iPhone.

APPLE-PAY-1

American Express, Mastercard, Visa, Citibank, Bank of America și Amex au adoptat deja sistemul Apple Pay și companii precum Starbucks, McDonalds, Macy, Target, Bloomingdale, metrou, Walgreens, Uber, Groupon, Duane Reade, Whole Foods Market, Staples , Disney, Nike și alții au acceptat deja sistemul de la Apple. Platile online vor fi disponibile prin intermediul aceleași magazine cu aplicațiile lor. Toate plățile sunt autorizate Apple Pay cu sistem ID Touch, care include informații bancare, și va fi activată cu amprentă digitală.

Apple Pay este un început bun pentru plăți prin telefonul mobil, dar va fi nevoie de timp și de inovații pentru ca oameni sa isi schimbe cardurile lor de credit cu dispozitive electronice. Inca există încă incertitudini cu privire la întregul proces.

[ads2]