Naistul Nicolae Voiculet a sustinut un concert la Crucea de pe Caraiman

La 2.000 mii de metri altitudine in apropierea la Crucea de pe masivul Caraiman au rasunat tulnice, pinetii si zurgalai calusarilor. Sute de oameni au urcat potecile Bucegilor pentru ca sa asculte un concert inchinat eroilor neamului.

Crucea de pe Caraiman nu a fost aleasa intamplator ca loc de intalnire a celor care au vrut sa marcheze altfel ziua Crucii, monumentul de 40 de metri intrat in Cartea Recordurilor este un simbol al sacrificiului facut de peste un milion de militari cazuti in luptele pentru libertate in timpul celor doua razboaie mondiale. Concertul omagial a fost organizat la implinirea unui secol de la izbucnirea primului razboi mondial.

Tulnicaresele din Avram Iancu sau numarat printre artisti invitati la eveniment, la fel un ansamblu de calusari venit tocmai din Caracal.

Fie ca sa stiut sau nu ce sa comemorat in varf de munte, omenii adunati in jurul monumentului au ramas impresionati. Pentru multi prezenta la concertul organizat de Naistul Nicolae Voiculet a fost o intamplare.

[ads2]