Galaxy Alpha este cel mai frumos telefon de la Samsung

Am scris deja despre noile actualizari pe care Samsung le-a facut la seria de Galaxy Note-uri cu adaos de cadrul metalic pentru noile sale dispozitive, Galaxy Note 4 și Note Edge. Dar a fost anuntat anterior un telefon mobil similar cu margini de metal, Galaxy Alpha, care pana acum a trebuit să fie o alternativa promitatoare pentru Galaxy S5. Acum vom vedea, putem spune ca aceasta nu este.

Galaxy Alpha este incredibil de fin si usor, si nu este primul lucru pe care il observi, cand te uiti la el vezi ca este incredibil de frumos. Invelisul din aceste unghiuri curate face diferenta, combina ecranul de lux Super AMOLED, care face o prima impresie buna. Unele dispozitive par a fi mai frumoase in fotografii decat în realitate, dar Galaxy Alpha este exact opusul. Trebuie sa-l vezi în viața reala pentru a aprecia designul sau rafinat si discret. Totul este proportionat in mod corect, ecranul de 4,7 inci il face usor de utilizat cu o singura mana. Nu e perfect, dar e destul de aproape.

Ca si iPhone 5S, Galaxy Alpha este mult mai ușor decat se crede. A depasit inaltimea si latimea de iPhone pana la gradul de 4,7 inch. Dispozitivul Samsung pare a fi o anticipare a unui iPhone 6 de 4.7-inch discutat care a fost lansat saptamana asta, si de a face aceasta în cel mai bun mod. Compania koreeana a produs un telefon care este atragatoare la atingere și la ochi.galaxy-alpha-samsung

[ads2]

Prezentarea oficiala a noului Samsung Galaxy Alpha

https://www.youtube.com/watch?v=u8OZoyHvX78