Oana Zavoranu o saptamana de abstinenta

Oana Zavoranu a povestit in repetate randuri ca are tragere mare la barbati tineri care incearca sa ii intre in gratii. Dar cum in prezent prioritara este cariera, burneta a decis sa ii ignore total.

Vedeta de televiziune s-a saturat sa aiba viata agitata si are nevoie de liniste pentru a se putea concentra asupra proiectelor profesionale. Dupa ce a facut istorie cu rolurile din “Numai iubirea” si “Pacatele Evei”, Oana Zavoranu a marturisit ca i s-a facut dor de platoul de filmare si isi pregateste revenirea. “O sa ma vedeti cat de curand intr-o noua productie care va sparge audientele”, sustine Oana. Si pentru ca are nevoie de concentrare totala, Oana Zavoranu s-a hotarat sa le dea barbatilor din viata ei o pauza.

Recent, controversata bruneta dezvaluia pentru Libertatea ca are nu unul, ci 20 de iubiti, asa ca i-a luat ceva timp sa ii expedieze. Insa de o saptamana este in sfarsit singura si abstinenta.

[ads2]

“Sunt draguta si am o inima mare, ma cauta barbatii, dar nu am timp de relatii serioase. Vin, pleaca… Acum sunt singura si ma simt foarte bine”, a spus Oana.