Politia a batut din nou la usa lui Justin Bieber

Justin Bieber a devenit din nou vedeta zilei avand din nou probleme cu politia, dar de data aceasta ne-a lasat foarte surprinsi. Se pare ca vecinii l-au avertizat pe printul de muzica pop ca face prea mult zgomot la domiciliul sau, ducandu-se la el acasa si avertizandu-l de consecintele pe care le-ar putea avea faptele sale. Justin a luat in serios aceste avertismente si a inceput sa-i dea afara pe majoritatea invitatilor pentru a evita ca problema sa se inrautateasca.

Justin Bieber s-a confruntat din nou cu politia. Prințul Pop s-a intors la casa lui din Beverly Hills dupa mult timp si a avut din nou probleme cu vecinii care nu au ezitat sa sune la politie pentru zgomotul excesiv ce se auzea din casa cantaretului. Se pare ca politia a vizitat casa pentru prima data la ora 11 seara, dar nu am auzit nici un zgomot asa ca au plecat fara sa mai bata la usa. O ora si jumatate mai tarziu s-au intors si au gasit pe terasa apartamentului aproximativ 40 de persoane care stateau de vorba fara sa provoace nici cel mai mic deranj.

Justin a vorbit personal cu politia si a colaborat cu ei. Pentru a evita ca problema sa se agraveze, Justin Bieber i-a poftit afara pe aproximativ 30 de invitati. Ar putea fi aceasta un semn de maturitate al cantaretului?