Stelistii i-au raspuns lui Ousmane N’Doye dupa ironiile de aseara

Imediat dupa terminarea meciului de aseara dintre ASA Targu Mures si Steaua Bucuresti, scor 1-0, capitanul gazdelor, Ousmane N,Doye si-a continuat seria ironiilor la adresa Stelei, incepute inca de pe vremea cand era la Dinamo si apoi la F.C. Vaslui. Veteranul senegalez a spus printre altele ca s-a saturat sa o bata pe Steaua si ca meciul de aseara a fost ultimul al sau impotriva ros-albastrilor, motiv pentru care a luat mingea de joc, a inscriptionat-o cu data si scorul si a promis ca o va pastra ca amintire. Pana aici, nimic care sa-i ofenseze pe stelisti. Insa N’Doye a continuat prin a spune ca meciurile impotriva Stelei sunt mai usoare decat cele impotriva Ceahlaului si ca el nu trebuie sa intre in cantonament inaintea unui meci direct, deoarece Steaua nu reprezinta un pericol.

Declaratiile injositoare ale lui Ousmane N,Doye la adresa Stelei, au fost imedat taxate de Lukasz Szukala, tinand sa-i arate senegalezului diferenta intre un balon de joc inscriptionat la fata locului si celalalt balon, reprezentand trofeul Ligii 1. Astfel Szukala a postat pe facebook o fotografie editata, in care ataturi de imaginea lui N’Doye tinand mingea de joc in mana, a adaugat o fotografie proprie in care tinea trofeul suprem al Romaniei insotita de mesajul: “Big difference man!”

Desi a terninat meciul de aseara in teren, Ousmane N’Doye a primit cartonasul rosu la putina vreme dupa terminarea partidei, fiind implicat intr-o altercatie cu oficialii Stelei. De asemenea, N’Doye a fost protagonist si la faza in urma careia atacantul Stelei Claudiu Keseru a fost grav accidentat, lovit fiind de adversarul sau cu piciorul in cap.