iPhone 7 data lansarii

iPhone 7 sau 6S, numele inca nu este confirmat, lansarea va avea loc anul viitor si zvonurile despre data lansarii a noului iPhone 7 si specificatiile lui apar deja zilnic peste tot. Desi Apple si Tim Cook inca nu au confirmat nimic despre iPhone 7, zvonuri si speculatiile vorbesc despre data lansarii noului iPhone 7 in luna Septembrie sau Octombrie 2015.

iPhone 7 sau 6S inca nu se stie cum se va chema noul telefon Apple in momentul lansarii, dar probabil va deveni cel mai anticipat smartphone in anul 2015. Aceasi agitatie a starnit si iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul acesta. Desi lansarea iPhone 6 Plus a fost o supriza, putini au anticipat un phablet de la Apple, dispozitivul a avut vanzari peste asteptari fata de orice alt smartphone, cu peste 10 milioane de unitati vandute in doar cateva zile dupa lansarea oficiala a iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Data lansarii iPhone 7, desi anticipat pentru Septembrie 2015, poate varia, depinde ce planifica Apple sa faca dupa reactia pozitiva ce au primit de la utilizatori in privinta iPhone 6 si 6 Plus. In consecinta, zvonurile spun ca Apple poate va decide sa mearga dupa modelul de lansare a celor de la Samsung si Sony, si sa lanseze si ei doua smartphone-uri in fiecare an. Desi nu cred ca o sa se intample acest lucru, cred ca mai degreaba o sa vedem lansarea la iPhone 6S in vara anului 2015 si un nou model iPhone 7 in Septembrie 2015. Cu doua lansari in aceasi an, Apple ar putea sa concureze cu competitia crescuta pe piata telefoanelor, pentru ca brand-urile mari ca si Samsung, Microsoft, Sony, HTC si altii lanseaza mai multe modele in aceasi an, pe cand compania bazata pe Cupertino lanseaza doar una pe an.

Lansarea iPhone 6 si 6 Plus a fost un eveniment unic in istoria Apple, pentru ca compania a decis sa lanseze doua smartphone-uri noi in aceasi an, fiecare model adresandu-se pentru utilizatori diferiti. Cu acest lucru, se pare ca Apple se asimileaza cu trend-ruile noi si poate o sa lanseze modele diferite de smartphone-uri in fiecare an. Desi aceste lucruri sunt doar zvonuri, ei totusi sunt destul de apropiate de adevar, daca luam in considerare cresterea continua a pietei de telefonie mobila. De cand Samsung nu mai scoate asa de multe modele de smartphone-uri e si normal ca Apple sa doreasca si mai mult sa acapareze din piata telefoniei mobile.

Hai sa presupunem ca data lansarii a iPhone 7 va fi in Septembrie 2015. Dar, am putea sa ne asteptam si la o data de lansare mai rapida pentru iPhone 6S, sau ne putem gandi la varianta ca iPhone 6S va fi lansat in Septembrie 2015, urmat de o lansare in iarna anului 2016 pentru iPhone 7. Desi merita mentionat faptul ca poate iPhone 6C va fi lansat in 2015, asemanator cu lansarile precedente de smartphone-uri de la Apple, prezentand modele mult mai ieftine pentru utilizatorii Apple care plati mai putin pentru aceasi model de iPhone 6 sau 6 Plus, doar fara carcasa de metal. In orice caz, ne putem astepta la o lansare de iPhone in toamna anului 2015, sau poate si mai repede. Voi cand credeti ca o sa aiba loc data lansarii noului iPhone 7?