Primul smartphone Kodak va fi prezentat la CES 2015

Kodak va anunta oficial lansarea primului smartphone in Ianuarie la evenimentul CES 2015. Desi am fost sceptici la inceput, dar acest lucru a fost confirmat si Kodak va lansa primul smartphone cu sistem de operare Android, care va prezentat la standul Kodak la CES 2015. Kodak a semnat un parteneriat cu Bullit Group, o companie engleza care este cunoscuta pentru telefoanele Caterpillar, acest parteneriat ajutand la crearea primului telefon Android Kodak.

Smartphone-ul Android de la Kodak o sa fie fabricat de Bullit Group conform declaratiei de presa a celor de la Kodak, dispozitivul va avea un design modern si se va concentra mai mult pe partea de camera si softul corespunzator. Ideea de baza in spatele acestui smartphone de la Kodak este de a oferi utilizatorilor un telefon care este usor de folosit si posibilitatea de a printa si share-ui poze online.

Desi inca nu stim nimic despre specificatiile technice, avem doar certitudinea ca va avea un sistem de operare bazat pe Android, un singur lucru este cert, compania a dezvaluit faptul ca va smartphonul Kodak va avea o aplicatie speciala pentru ca utilizatorul sa poata sa faca poze mai usor si mai distractiv.

Noul smartphone Kodak cu Android tinteste sa concureze cu telefoanele Microsoft Lumia ca si Lumia Icon si mult asteptatul Lumia 1030 (McLaren), telefoane ce se concentreaza mai mult pe fotografie si managementul de imagine. Compania a mai dezvaluit ca o sa lanseze mai multe telefoane anul viitor, incluzand si smartphone-uri 4G si cateva modele de tablete Kodak. Aceste produse o sa fie anuntate in trimestrul 3 a anului 2015, dar cu siguranta o sa aflam mai multe la evenimentul oficial de lansare Kodak Android smartphone la CES 2015.