Selena Gomez criticata dur in vacanta ei din Abu Dhabi

Selena Gomez este o stire orice ar face, ea a lansat o imagine care a starnit controverse pe retelele sociale. Cantareata a fost bombardata cu critici prin publicarea unei fotografi pe contul sau personal de pe instagram. Actrita aratandu-si gleznele in timpul vizitei sale, la Marea Moschee din Abu Dhabi. Multi dintre adeptii musulmani au numit acesta fapta ca o lipsa de respect pentru un loc sfant si au promis sa nu mai fie niciodata fani ei. Selena nu a crezut niciodata ca vacanta ei de sfarsit de an, in Dubai, ar putea dezlantui mania pe retele sociale. La fel s-a intamplat si cu Rihanna acum cateva luni in urma, cand si ea a fost criticata pentru pozele facute in Moschee, iar acum a fost randul Selenei Gomez, care a primit acest baraj de critici.

In urma cu putin timp, Selena Gomez a mai postat o fotografie, in care apare foarte sexi si ne arata acest lucru prin intermediul retelelor sociale. Cantareata a devenit protagonista lumii pentru ca, a postat un selfie cu ea facut in pat, aratandu-si tot corpul. O imagine facuta in umbra care ne lasa posibilitatea sa ne imaginam ca trupul Selenei ar putea fi gol. Oare tanara cantareata a facut acesta fotografie pentru a-l face gelos pe Justin Bieber?

In timp ce unii cred ca Selena Gomez, incearca sa ii atraga atentia lui Justin Bieber, altii inca au ramas cu gura deschisa, dupa ce au vazut una dintre ultimele fotografii pe care cantareata a postat-o pe contul ei de instagram. Selena a devenit protagonista retelelor sociale dupa ce a publicat aceasta imagine in care apare intinsa intr-un pat, lasand sa i se vada tot corpul, dar in special picioarele se vad cel mai clar. In plus, blitul aparatului face imaginea sa starneasca si mai mult la imaginatia. Oare este dezbracata? Bineinteles ca aceasta fotografie a starnit comentari pro si contra in treaga lume. Sunt multe comentari care asigura ca prin acesta imagine fosta fetita Disney vrea doar sa-l faca gelos Justin Bieber.