Jennifer Lopez despre divortul ei

Cantareata Jennifer Lopez a marturisit cat de greu i-a fost sa divorteze de sotul ei, Marc Anthony. Ea a declarat: ”Divortul il simti ca si cum ai murit.” In timp ce fostul ei sot, cantaretul de muzica salsa, Marc Anthony, se bucura de cat este frumoasa cea de-a treia sa casatorie cu modelul venezuelean Shannon de Lima, cu 19 ani mai tanara decat el. Jennifer Lopez este inca in doliu din cauza divortului. Cantareata a izbucnit in lacrimi, in timpul dezvaluiri detaliilor dureroase ale despartirii lor, in documentarul sau, dansand din nou, care a avut premiera pe 31 decembrie 2014 pe HBO. Jennifer a simtit ca si cum ar fi murit dupa despartirea de sotul ei: ”Imi amintesc ca eram in scena, in cabina mea, simtind ca nu ma mai pot trezi dimineata. Nu exista o durere sau un esec care sa se poata compara cu un divort. Cand simti prima data cum visul tau, acea speranta, acea poveste de basm se spulbera ai impresia ca vei muri. Simti ca, indiferent cat de mult ai incercat, nu se mai putea face nimic pentru ca relatia sa functioneze din nou”, a declarat Jennifer Lopez in lacrimi.

Cantareata a mai adaugat: ”Nu acesta era visul meu. Visul meu era sa ramanem pentru totdeauna impreuna.” Cu toate acestea, viata profesionala a lui Jennifer Lopez nu mergea deloc rau. Avea succese profesionale si sociale, dar din pacate in casatoria ei erau conflicte puternice. ”Nimeni nu a stiut prin am trecut. Aveam de ingrijit doi copii, am participat la American Idol, iar melodia ”On the floor” era numarul unu in toata lumea, dar relatia mea se degrada tot mai mult si eram ingrozita”, a adaugat cantareata. In timpul casniciei lor, care a incepu in anul 2004, Jennifer Lopez si Marc Anthony i-au avut pe frumosi lor geneni, Emme si Maximilian, nascuti in anul 2008.

Pe 4 noiembrie s-a lansat cartea “True Love”, in care cantareata povesteste cu lux de amanunt detalii despre divortul sau.