HTC One M9 Hima noul star la CES 2015

HTC One M9 Hima este asteptat sa isi faca aparitia la CES 2015, dar se pare ca nu mai trebuie sa asteptam sa vedem cum o sa arate noul smartphone de la HTC. Imaginea la HTC One M9 Hima a fost publicata online, si desi este asemanator cu pozele cu One M8 cu carcasa metalica, totusi putem vedea niste caracteristici speciale ce o sa apara la noul smartphone. Compania Taiwaneza nu a avut noroc in 2014, castiguri reduse din cauza concurentei marite, dar totusi Hima o sa fie noul smartphone de la HTC care o sa readuca profiturile companiei la limite normale.

Bazat pe o randare, HTC One M9 Hima o sa arate destul de asemanator cu predecesorul sau, One M8, cu un unibody full metal, spatele rotunjit, doua speakere frontale, o camera masiva inbunatatita si un Sense UI nou care vine cu Android 5.0 Lollipop. Designul telefonului nu este asa de inovativ la cum ne-am fi asteptat, dar totusi este o inbunatire majora fata de predecesor.

Multa lume sa plans de faptul ca HTC One M8 este prea lung si ratia ecran si body nu era tocmai ideala, si deaceea ne-am si asteptat la inbunatatiri la partea frontala. Desi diferenta in desin nu se poate masura cu exactitate din poza, dar se pare ca HTC One M9 Hima o sa fie mai scurt in lungime, mai lata si display-ul actual o sa aiba margini mai mici. Carcasa metalica a dispozitivului o sa fie apreciata, de cand a aparaut HTC One M7 a facut ravagii cu designul full metalic.

Aceste poze obtinute de la Gizmochina arata cu 90% certitudine cum o sa arate HTC One M9 Hima. Cel mai interesant lucru la noul smartphone este la partea de camera unde putem vedea 3 Flashuri LED, ceea ce ar putea insemna o inovatie la partea de camera si modurile de captura. Asteptam prezentarea oficiala la CES 2015 unde probabil va fi prezentat HTC One M9 Hima.