Simona Halep in prima semifinala din 2015

Dupa ce a invins-o pe Aleksandra Krunic cu un scor de 6-3, 6-3, Simona Halep aflandu-se pe loc trei in lume s-a clasificat in careul de asi al semifinalei turneului de la Shenzen (China). Inca din game-urile de debut am putut sa observam forma fizica a Simonei: 2-0, apoi, 3-1, 5-2, iar in final, 6-3. Krunic a incercat sa-si revina in cel de-al doilea set, revenind de la 3-1 la 3-3, dar constanteanca Simona Halep si-a revenit, iar game-ul s-a terminat 6-3, in favoarea Simonei.

Statisticile sunt de partea ei. Simona Halep are toate sansele sa-si depaseasca performanta din anul 2014, cand a ajuns doar in sferturile de finala de la Grand Slam-ului de la Antipozi. Simona Halep in varsta de 23 de ani se va duela cu jucatoarea Saisai Zheng in varsta de 20 de ani vineri dimineata la ora 6:00, pentru a castiga un loc in finala primului turneu al anului 2015. Destinul acestui meci sta in mainile celor doua jucatoare, dar depinde si de cei doi antrenori, Victor Ionita si Thomas Hogstedt.

“Este primul turneu al anului pentru mine si ma bucur ca sunt in semifinale. Ma simt foarte bine aici la Shenzhen, unde sunt pentru prima data. Multumesc publicului care a venit sa vada meciul cu Krunic. Sper ca fanii sa fie cu mine si maine”, a declarat romanca noastra, Simona Halep dupa calificarea in semifinale.