Motorola Moto G 2014 Android Lollipop 5.0.2 update a pornit oficial

Cu toti cunoastem linia G a popularului telefon ieftin de la Motorola, un smartphone din echipa G care continua sa ne uimeasca in a arata cum poate detine un utilizator un telefon fara sa cheltuiasca o avere pe un smartphone de top, de ultima generatie. In afara de a oferi un aport foarte bun de pre-calitate, versiunea 2014 Motorola Moto G mai vine cu o caracteristica speciala – ofera cel mai repede pentru utilizatorii sai primul update de software.

Moto G 2014 a fost primul care a beneficiat de update-ul Android Lollipop 5.0 (update-ul a fost specific pe regiuni, cativa utilizatori, in special in Asia, au doar suport pentru versiunea de Android KitKat 4.4.4 pentru dispozitivele lor), chiar inaintea telefoanelor celor de la Google, linia Nexus, un lucru interesant pentru ca linia Nexus beneficia tot timpul primul de orice update nou de la Android. Istoria se repeta cu Moto G 2014, care este primul smartphone care primeste oficial update-ul oficial Lollipop 5.0.2, cel putin in Statele Unite.

Update-ul Android Lollipop 5.0.2 a fost lansat, dar in momentul de fata este limitat la modelul XT 1033 de la Motorola Moto G. Ca si toate lansarile oficiale de update de firmware, acest update va fi facut gradual, si din cate putem sa spunem este un proces destul de lent. Acest lucru este facut de Motorola pentru a asigura ca update-ul este safe si fara bug-uri, si in cazul in care apar erori, compania sa aiba sansa de a repara rapid greseala inainte ca toata lumea sa aiba deja instalat noul update de firmware. Noua versiune de update oficial de OTA este 22.21.28, si utilizatorii din Statele Unite ar trebui sa vada in urmatoarele zile noul update pe telefoane, asta in functie de ce operator mobil apartin.

Marimea acestui update este de 39 de MB, si daca nu mai puteti astepta pana primiti notificarea oficiala de download a updateului si daca aveti un telefon rootat, atunci puteti sa faceti download manual si sa instalati update-ul 22.21.28 luand-ul de aici. Inca nu este un log oficial cu schimbarile ce aduce noul update, dar luand in considerare ca acesta este un update mic ca si marime, putem doar sa ne asteptam la inbunatatiri minore si fix-uri in stabilitate. In fine despre acesta este vorba in noul Android Lollipop 5.0.2 update. Pentru schimbari majore trebuie sa asteptam update-ul oficial de Android Lollipop 5.1, care este asteptat sa apara pe la sfarsitul lunii Februarie. Ati primit notificarea cu noul update OTA la Moto G 2014? Daca da, spuneti-ne si noua parerea despre update in sectiunea de comentarii de jos.