Simona Halep este dur judecata dupa infrangere

Din pacate dupa cum stim, tanara noastra jucatoare de tenis, Simona Halep a pierdut dupa doar o ora si noua minute in fata rusoaicei Ekaterinei Makarova la sferturile de finala de la Australian Open, cu un scor uimitor de 4-6, 0-6. La fel s-aintamplat si anul trecut, cand Simona a fost eliminata tot in sferturile de finala, de  Dominika Cibulkova.

O data cu infrangerea ei, a atras asupra sa critici dure din partea fostei jucatoare de tenis Lindsay Davenport, care a castigat 3 titluri de Grand Slam in cariera sa, iar acum este antrenoare. “Simona Halep a jucat de parca nici nu si-ar fi dorit sa fie pe teren. Nu imi explic oboseala ei. E cel mai socant rezultat pe care l-am vazut in acest turneu. Din punct de vedere mental inca nu este foarte dezvoltata”, a declarat Lindsay.

Simona Halep este suparata, dar a promis ca se va revansa la urmatorul meci care va avea loc pe data de 7 si 8 februarie, cand va reveni la Galati, in confruntarea Romania – Spania din Grupa Mondiala II a Fed Cup. Apoi, din 15 februarie va pleca sa joace in Dubai.
Pentru evolutia de la Australian Open, Simona Halep va primi 430 de puncte in clasamentul WTA si 240 de mii de euro.