Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston a fost gasita inconstienta

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown a fost gasita inconstienta in cada. Acest fapt a fost confirmat de mai multi medici din statele unite. Dupa incident tanara a fost transportata de urgenta la spitalul din Atlanta. Kristina a fost gasita de catre sotul ei, Nick Gordon si de o prietena. Purtatoarea de cuvant, Lisa Holland, a explicat ca, tinerei Brown i s-a facut resuscitare cardiopulmonara acasa, inainte sa soseasca serviciile de urgenta. Holland a mai adaugat ca Bobbi Kristina Brown a ajuns cu viata la spitalul North Fulton. Acest nefericit incident este inca investigat pentru a se afla adevarul. In acest moment, nu se stie daca este vorba de o tentativa de sinucidere sau o problema de sanatate.

Adevarul este ca, de cand a murit mama ei, Whitney Houston, in februarie 2012, Kristina Brown s-a simtit foarte trista. Tanara a acordat un interviu sincer pentru Oprah Winfrey, in care a asigurat ca pentru ea, mama a fost “toata” viata ei. Coincidenta sau nu, intamplarea s-a petrecut cu doar doua zile inainte sa se implineasca trei ani de cand a murit mama ei. Bobbi Kristina sa apara in cada, asa cum a fost gasita si Whitney. Dupa moartea cantaretei Whitney Houston, care avea varsta de 48 de ani, s-a publicat cum a fost gasit corpul neinsufletit, scufundat in cada din case cantaretei. Aceste date au fost confirmate o luna mai tarziu, dupa autopsia care a aratat ca Whitney a murit inecata. In momentul de fata, fiica lui Whitney este in gura presei, atenta la detalii. Dupa ce a fost surprinsa consunand droguri, presa s-a axat pe numele ei de familie, stiind ca, nu vroia sa foloseasca numele tatalui sau.

 

Bobbi Kristina Brown este casatorita cu fratele ei vitreg, Nick Gordon din anul 2012, iar dupa moartea mamei a fost numita unica mostenitoare a averii lui Whitney Houston.