Justin fericit in asteptarea copilului sau

Justin Timberlake si-a sarbatorit ziua onomastica, aratandu-ne o poza cu burtica sotiei sale, unde se afla bebele lui. Pe data de 31 ianuarie 2015, cantaretul a implinit frumoasa varsta de 34 de ani. Justin fericit le-a facut si el o surpriza fanilor pentru urarile de ziua lui. El a postat in semn de multumire o poza cu el in timp ce saruta burtica sotiei sale, Jessica Biel. “Multumesc tuturor pentru urari. In acest an voi primi cel mai frumos cadou din lume! Un baiat sau o fetita?! Nu stim inca.” a declarat Justin Timberlake pe contul sau de Instagram.

Aceasta a fost o surpriza pentru toata lumea. Cuplul nu a confirmat niciodata stirea ca, Jessica este insarcinata. Primele vesti ca actrita ar asteapta primul ei copil, au aparut in octombrie, dar pana ieri (31 ianuarie) niciodata nu a fost confirmata de cei doi artisti. Conform unei surse, Jessica ar avea deja cinci luni de sarcina. Ea incearca sa manance si sa se mentina sanatoasa, facand mult sport si mancand mancare organica. Viitoarea mamica a fost vazuta in Los Angeles mergand la sala de fitness, dar intotdeauna pana acum isi ascundea burtica.

 

Il felicitam pe Justin Timberlake de ziua lui si cuplul pentru frumosul lor copil pe care asteapta cu nerabdare sa-l cunoasca.