Selena Gomez si Justin Bieber posibila impacare

Posibila impacare intre Justin Bieber si Selena Gomez? Selena Gomez umbla cu starul din clipul  “I Want You To Know”  DJ Zedd de cateva luni – dar surse din interior pretind ca Selena si Zedd nu formeaza un cuplu, sunt mai mult prieteni si lasa zvonurile care spun ca sunt intr-o relatie pentru ai ajuta sa isi vanda mai bine noul lor single. Deci tehnic vorbind, Selena Gomez este singura si este hotarata sa castige inapoi pe Bieber.

Justin Bieber a fost devastat cand Selena Gomez si Zedd au inceput relatia amoroasa – sau nu, depinde pe cine intrebam. Zedd a fost determinat sa o cucereasca pe Slena, dar orice ar fi incercat Zedd, ea nu a putut sa uite iubirea ei fata de Justin. Zedd a fost furios cand Selena a declarat la Revista V intr-un interviu ca ea intotdeauna va iubi pe Justin, dupa aceea ei sau certat asupra faptului ca Selena urmarea orice facea Justin pe retele sociale, ultima picatura a fost cand Zedd a aflat ca Selena vorbea in secret la telefon cu Justin.

Impacarea cu Justine Bieber este mai greu decat pare. Selena a crezut ca relatia ei cu Zedd o sa il faca gelos pe Justin si ca o sa realizeze ce a pierdut. Lucrurile nu sau intamplat asa, chiar mai rau, Justin a devenit mai distant.

Pe 11 Martie Selena Gomez a aratat lumii un inel ce parea de logodna, si a pus pe toata lumea pe ganduri ce poate sa insemne acel inel. Fanii Selenei optimisti au spus ca inelul este de la Justin si ca el ar fi cerut-o in casatoie pe Selena. Fanii lui Zedd spera ca Selena sa fi acceptat propunerea de la Zedd de casatorie si ca si-a dat seama ce baiat impresionant este. Sau poate Selena a pus inelul pe degetul gresit cand sa trezit si nu este vorba de nici o cerere de casatorie.

Credeti ca Justin Bieber si Selena Gomez o sa formeze iarasi un cuplu, sau relatia lor este ireparabila? Spuneti-ne parerea in sectiunea de comment de mai jos.