Heidi Klum nervoasa pe fetele care au pozat in lenjeria intima creata de ea in fata la Buckingham Palace

Heidi Klum vrea ca toata lumea sa poarte lenjerii intime din creatiile ei. Oare chiar este nevoie sa te afisezi in ele in fata la Buckingham Palace?

O fotografie a iesit la iveala in acest weekend, aratand 3 modele pozand in sutiene si chilotei in fata casei Reginei Elizabeth II si monarchia britanica.

Cand Heidi Klum, designerul noii colectii de lenjerii intime  a aflat de aceasta pozare, ea a vrut sa clarifice lucrurile si a declarat ca ea nu a avut nimic de a face cu aceasta demonstratie.

“Nearly fell of my chair when I saw this,” she tweeted with the picture gaining controversy. “Who did this??? Not me!!! #Not Cool.” – Era sa cad de pe scaun cand am vazut poza. Cine a facut asta? Nu eu! si a inclus un hashtag in declaratie (nu e cool).

Nearly fell of my chair when i saw this. Who did this??? Not me!!! #NotCool

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi Klum fiind unul dintre membrii juriului de la America’s Got Talent a promovat noua ei colectie de o luna. Saptamana trecuta, supermodelul a fost in New York City unde a facut o prezentare la Bloomingdales.

Colectia noua este o productie in parteneriat cu casa de moda Brendon care are locatia in New Zeeland.

Pe langa controversata intamplare, daca va plac produsele din noua colectia atunci le puteti gasi la Macy’s, Bloomingdales si alti mari retaileri. Cine stie, poate o sa va simtiti la fel de sexy ca si Heidi Klum.