Chris Brown si Nicki Minaj nominati la Premiile BET

Chris Brown si Nicki Minaj sunt concurentii de top la Premiile BET cu 6 nominalizari.

BET a anuntat astazi ca Brown va fi nominalizat de doua ori pentru “Video of the Year” cu piesele “Loyal si “New Flame” care va avea loc in data de 28 Iunie in Los Angeles. Minaj este si ea pregatita sa ieie premiul cel mare cu videoclipul intitulat “Anaconda”.

Boyonce si Lil Wayne au cate patru nominalizari fiecare. Beyonce va concura pentru “Video of the Year” cu videoclipul “7/11”, urmat de videoclipul lui Big Sean “IDFWU” si clipul din filmul Selma castigator la Oscar numit “Glory”.

Nominalizarea lui Chris Brown include si premiile pentru”best male R&B/pop artist” si “viewers’ choice”. El este nominalizat de doua ori pentru cea mai buna colaborare in clipul “Loyal” in care apare Lil Wayne si Tyga, si “New Flame” in colaborare cu Usher si Rick Ross.

Nicki Minaj mai este nominalizat si pentru “best female hip-hop artist”, “best group” pentru colaborarea cu Young Money si “best collaboration” pentru remix-ul cu August Alsina pe nume “No Love”. Ea este nominalizata de doua ori pentru premiul “the viewer’s choice” cu noul hit “Only” si ca si colaborare la “Throw Some Mo” de Rae Sremmurd.

Alti nominalizati includ The Weeknd, Fetty Wap, FKA twigs si Sam Smith care va concura pentru “best new artist”. Starurile  din serialul Empire sunt nominalizati pentru premii de actorie. Pnetru premiile din sport sunt nominalizati Floyd Mayweather Jr. si Serena Williams.

Premiile BET for fi transmise live de la Teatrul Nokia din Los Angeles.