HomeAdvisor acuma si pe AppleWatch

HomeAdvisor si-a ales o zi de Duminica pentru a anunta oficial ca noua lor aplicatie de home services va fi live si pe Apple Watch. Din ce in ce mai multi dezvoltatori si companii incep sa creeze aplicatii pentru sistemul de operare Watch OS cu care ruleaza Apple Watch.

Aplicatia HomeAdvisor pentru Apple Watch a fost dezvoltata pentru oamenii care manageruiesc mai multe case si cand au nevoie de mai multe reparatii acest program vine in ajutor in a distribui munca in mai multe parti.

HomeAdvisor pentru Apple Watch vine in ajutorul clientilor in asi gasi mai usor servicii specializate de tamplarie, constructori sau firme de securitate profesionala prin aceasta interfata. HomeAdvisor are o librarie digitala vasta cu toti profesionistii in domeniul constructiilor din care utilizatorii isi pot alege cu usurinta firmele de specialitate de care au nevoie. Prin Apple Watch utilizatorii pot sa isi programeze intalnirile pentru reparatii, dar pot sa ceara si estimari de pret pentru lucrarile cerute.