Fani ai Game of Thrones, Jon Snow e mort, confirma Barack Obama

Toti fanii Game of Thrones au fost foarte suparati dupa ce au vazut moartea oribila a lui Jon Snow. Ca si multi fani a lui Jon speranta moare ultima, si credem ca indragitul author George RR Martin il va aduce inapoi personajul nostru Stark favorit. Se pare ca nu suntem singurii care ne dorim acest lucru.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama este un mare fan Game of Thrones. Si este normal ca vrea sa afle si el ce se va intampla cu Jon Snow in urmatorul sezon. O sa aiba o mare revenire or o sa ramana mort?

Presedintele Statelor Unite a fost primul care a aflat.

La conferinta de la Comic-Con, care a avut loc in 10 Iulie in San Diego, California, regizorul serialului Game of Thrones, David Nutter a spus adevarul presedintelui. El a confirmat faptul ca Jon Snow este MORT. In timpul conferintei presedintele Barack Obama s-a intors, a pus mana pe umarul lui Nutter si la intrebat, “Nu l-ai omorat pe Jon Snow asai?”

Il ridic in slavi pe presedinte pentru decizia de al confrunta pe regizor! In acest moment David nu a mai avut ce sa aleaga doar decat sa ii raspunda. Oricat de mult ar fi dorit sa tina adevarul departe de fani a seriei, Barack Obama a insistat sa primeasca un raspuns.

A si primit raspunsul. David Nutter a spus, “Jon Snow e mai mort decat mort. Am crezut ca o sa fiu trimis la Guantanamo sau ceva, dar noroc ca sunt aici – dar Jon e mort.” Raspunsul lui Barack Obama a fost, “Tot omori personajele mele preferate”.

Stim dragul nostru presedinte, Jon Snow a fost personajul favorit a tuturor. Totusi, fani de prin toata lumea a serialului Game of Thrones au tinut sa speculeze si sa imrastie zvonuri cum ca Jon Snow va reveni. Nu putem sa ne obisnuim cu idea ca Jon Snow a murit. Desi a fost inunghiat in piept de mai multe ori, noi tot credem ca cumva o sa revina in serial si in inimile noastre.

Ce parere aveti? Oare Jon Snow este mai mort decat mort? Sau David Nutter a avut curajul sa il minta pe presedintele Statelor Unite? Comentat-ti mai jos parerile.