LG G4 amanat update-ul la Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow amanat dupa probleme technice intalnite dupa testul de update la noul sistem de operare Android M. LG a amanat orice fel de update in Europa si US.

Cel mai posibil LG G4 va primi noul update doar dupa ce se va face un nou test in Polonia. LG G4 a fost lansat in acest an in Aprilie si a venit in cutie cu sistemul de operare de Android 5.1 Lollipop. In anuntul de presa de la LG Electronics din 15 Octombrie, am aflat despre declaratie ca smartphone-ul LG G4 va fi printre primele telefoane ce o sa primeasca Android Marshmallow.

Compania a incercat sa treaca peste perioada lunga de asteptare pentru un update si a incercat sa scoata noua versiune mai repede decat planificat pentru G4, dar a esuat testul. Dupa Polonia urma sa vina Asia, Europa si dupa aceea Statele Unite.

LG Electronics a dat o declaratie anuntand ca “update-ul este suspendat momentan”, dar nu au dat o declaratie amanuntita despre ce exact sa intamplat care a fost motivul technic mai exact care a cauzat eroarea.

Sursa: XDA