15 Secunde de teaser din filmul Warcraft, cele mai bune 15 secunde din ziua ta

De obicei nu scriu un articol despre un teaser pentru un trailer in principiu, dar 1) este prima dovada filmata ca Duncan Jones va participa in filmul Warcraft care toata lumea a vazut si 2) este superb. La modul serios, nu imi prea pasa mie de Warcraft dar pentru acest film nu ma pot linisti din cauza ca sunt super hyped – si au fost doar 15 secunde de filmare.

Si normal ca nu poti sa vezi mult din acest teaser, luand in considerare ca are doar 15 secunde, dar putem sa vedem doar pentru o fractiune de secunda orasul de “humans” Stormwind si marele erou, Andoin Lothar, jucat de Travis Fimmel, Orcii care au radiuit orasul de “humani”, si am putut sa vedem si ceva ce a parut sa fie Karazhan, resedinta magului Medivh jucat de Ben Foster. Fanii Warcraft o sa se deie repeat de foarte multe ori sa se uite atent la fiecare milisecunda pentru a vedea detalii noi videoul care este cea mai mare franciza a celor de la Blizzard.

Trailer-ul complet putem sa asteptam candva pe la sfarsitul acestei saptamani. Sunt un pic ingrijorat pentru cat de anticipat sunt pentru acest trailer.