Un artist a creat un FRESCO URIAS in Cairo pe peretii cladirilor fara ca autoritatiile sa stie

Artistul care a devenit cel mai celebru artist de pe planeta dupa ce si-a propus sa creeze o pictura, un Fresco urias pe peretii cladirilor de caramida cu o perspectiva unica.

Prin mizeria dominanta si cladirile de caramida lasate in paragina se arata un desen aparent aleatoriu dar vazut de la distanta se poate vedea superba creatie a lui El Seed artistul franco-tunisian.
Privind creatia de pe un deal indepartat se poate vedea “calligraffiti” caligrafia Arabica spusele artistulul El Seed vopsita cu spray-ul. Mesajul este inteles foarte clar: “If one wants to see the light of the sun, he must wipe his eyes.”

Acest citat reprezinta importanta faptului ca sa nu judecam oamenii care nu au ce sa faca din cauza circumstantelor, a declarat eL Seed, care a vizitat comunitatea inainte cu cativa ani.

El a intitulat creatia “Perception” (Perceptia) pentru motivul ca oamenii sa inteleaga ca trebuie sa vada dincolo de aparentele fizice. eL Seed a spus ca toata creatia a durat trei saptamani si a fost facut in cel mai mare secret pentru ca guvernul egiptean interzice in totalitate orice expresivitate artistica din cauza legilor stricte din tara.

Mai jos va prezentam Galeria de imagini cum a fost realizat acest Fresco minunat.