Disney va lansa 6 filme Star Wars pana in anul 2020

Dupa succesul imens de care sa bucurat Star Wars: The Force Awakens, Disney a anuntat ca o sa lanseze 6 titluri noi pana in 2020.

10 ani au trecut pana a aparaut noul “Star Wars” si lansarea filmului Star Wars Episodul 7 un restart a francizei in 2015 care nu mai are nevoie de prezentare, acest restart aduce cu el 6 titluri noi pana in anul 2020. Generatia noua trebuie sa aiba trairile ce am experimentat si noi cand asteptam un nou titlu Razboiul Stelelor.

Dupa 30 de ani “The Force Awakens” revine cand in 1983 a fost lansat prima data “Return of the Jedi.”  Prima ordine sa ridicat din Imperiul cazut si rezistenta contraataca. Apar personaje cunoscute din trilogia originala impreuna ca cativa tineri rebeli noi, titlul “The Force Awakens” este doar primul din noua trilogie.

Primul titlu va aparea in cinematografe in 16 Decembrie 2016 intitulat “Rogue One” si are un trailer nou.

Deja trailerul se bucura de peste 32 de milioane de vizualizari, se preconizeaza un success Disney de cand au cumparat franciza de la Lucas.

In continuare o sa mai apara un titlu originile lui Han Solo si Boba Fett. Urmatorii patru ani o sa fie interesanti si plin de filme Star Wars.