VIDEO – Bonnie Tyler concert live alaturi de Smokie si Semnal M

Ieri a fost un concert incendiar alaturi de Smokie, Bonnie Tyler si Semnal M, organizat de Transylvania Music Events – We love Retro 2016 editia a VIII-a.

In incinta Salii Polivalente am putut sa ne delectam cu diferite sortimente de cafea de la Captain Bean si Pizza felii de la MC Milan.

Sala a inceput sa se umple destul de repede dupa deschiderea portilor si a fost full house pana la or 20:30. Concertul a fost deschis de trupa Semnal M care ne-a incantat cu piesele binecunoscute si a deschis atmosfera. Dupa o mica pauza a venit mult asteptatul Smokie.  Da people Smokie live in Cluj, inca mai simt bucuria, emotiile, euforia ce ma cuprins cand i-am vazut live pe scena cantand piesele preferate ale tineretii.  Lumea a fost captata de la inceput pana la capat – Smokie a tinut multimea in miscare si in “transa de fericire”.

Dupa atatea dansat si strigat si cantat piesele impreuna cu Smokie a venit si pauza dupa care a urcat pe scena mult asteptata Bonnie Tyler – o zeita rock de 80’S.

Cand a urcat pe scena Bonnie lumea a explodat de bucurie – sa creat un vibe superb in sala si partea a doua din super Retro Party in Cluj a inceput. Auzind pe Bonnie Tyler cantand live era parca un vis din copilarie, tin minte cum ii ascultam pe caseta si dansam la chefuri de casa sau cand vedeam deja la televizor si acuma BOOM!!! – Bonnie is in CLUJ! Nu pot sa descriu emotiile din sala si mai ales sentimentele personale de euforie – It was perfect.

Pot sa spun ca Bonnie si la varsta asta inca arata de 40 si vocea este exact aceea pe care o cunoastem cu totii. A facut un show incendiar si ne-a redus in amintirile din tinerete.

Poate pozele si videoclupurile filmate de colegi o sa poata sa va redea feeling-ul ce a fost in sala.

Video credit: @Lapresa.ro