Actorul italian Bud Spencer a decedat acasa la varsta de 86 ani

Bud Spencer eroul tineretii mele si a multora a decedat. Era un star italian iubit de toata lumea un “gigant bun” care a parasit lumea asta la varsta de 86 de ani.
Familia Pedersoli a facut anuntul oficial pe pagina de Twitter. Condoleantele noastre familiei Pedersoli. Bud Spencer va ramane un erou pentru totdeauna.

Publicatia nationala italiana ANSA la citat pe fiul sau, Giuseppe Pedersoli, nu argumentat ce a fost cauza medicala de care a murit tatal lui in liniste Luni seara. Bud sa nascut in Naples pe numele de Carlo Pedersoli si a luat numele de scena Bud Spencer – istoria numelui ales de Carlo este asa: “Bud” de la berea preferata si ultimul “Spencer” de la actorul lui preferat Spencer Tracy.

Ministerul de Cultura italian Dario Franceshini a spus ca Spencer stia cum sa distreze generatii intregi. In tinerete, Bud a fost un atlet si a ajuns sa fie primul italian care a inotat 100 metri freestyle sub 1 minut.

Spencer a spus ca sportul a fost lucrul ca la invatat sa fie umil. “Intr-o zi te trezesti si cineva are o performanta mai buna ca si tine. Si nu mai esti cineva. Aceasi lucru este si in filme.”

Bud-Spencer-smoking-decernare-premiu-monaco