Primarul ungur Beke Vasile duce satele romanesti in paragina. Viisoara, Regea si Izvoarele posibil sat fantoma dupa Padureni!

Dupa ce a fost re-ales noul primar Beke Vasile au inceput si problemele locuitorii satelor  Regea, Izvoarele si Viisoara.

Dupa ce am vorbit cu localnicii am aflat ca acest primar stie sa vorbeasca limba romana doar dupa manuscris.

Nu numai ca acest primar nu poate vorbi limba romana dar din cele declarate de localnici am aflat ca nu ii pasa deloc de soarta satelor enumerate si are intentia de a duce satele in paragina doar sa castige ceva sume in plus – da traim in Romania (inca se poate) – Primarul UDMR face legea si se inbogateste pe spinarea locuitorilor.

 

Dupa ce primarul bihorean Beke a declarat ca a murit si ultimul locuitor din Padureni, deja tactica de a tinti satele Viisoara, Regea si Izvoarele a intrat in derulare.

Primarul ungur Beke Vasile distruge satele romanesti

In satul Viisoara si-a facut un drum imens betonat din banii locuitorulor din satele vecinate si inclusiv din banii satenilor din Viisoara dar in tot satul nu exista drum betonat decat doar in promisiunile desarte ale acestui primar Beke.

Incercam sa dam voce acestor sateni cumsecade care vor doar binele tuturor si nu doar un om ca si acest primar sa traieasca pe spinarea multora.

Hotia trebuie oprit doar daca este unitate intre toti si sa nu se lase cumparati de vorbe goale si promisiuni desarte.

DNA posibil control la adresa primarului Beke Vasile?

In curand dosarul complet despre proiectul fraudulos cu panourile solare din satul Viisoara comis grav tot de primarul UDMR Beke Vasile.