Avatar Universe va avea baza noului joc lansat de Ubisoft

Cel mai mare film a anului 2009 a fost Avatar si a fost si filmul cu cele mai mari venituri. A fost deschiderea cinematografiei si a cinefililor catre tehnologia 3D reala, nemaivazuta, combinatiile intre cascadorii si efectele vizuale, lumea mirifica si povestea au facut din Avatar un castigator declarat dupa prima vizionare. Nu am mai auzit nimic din partea francizei in ultimii ani, dar se pare ca Ubisoft in parteneriat cu Lightstorm Entertainment si Fox Interactiv vor sa lanseze un joc nou pentru consolele de ultima generatie si PC in Universul Pandorei.

Echipa de productie este condusa de Massive Studio a celor de la Ubisoft, cel mai recent cunoscuti pentru crearea a Tom Clancy: The Division, un joc care la inceput a avut recenzii mixte dar care la urma urmei a iesit un invingator pentru multi gameri.

Parteneriatul a fost creat dupa ce James Cameron a vizualizat un prototip in stadiul incipient care a fost creat cu noul engine de joc Snowdrop a celor de la Massive Entertainment.

Cameron este foarte fericit de acest parteneriat, spunand “Ce ma impresionat la cei de la Massive Entertainmnet era ca acel group de oameni erau asa de pasionati de proiect si puterea engine-ului de joc Snowdrop. Cred ca echipa Massive E. de la Ubisoft sunt partenerii ideali sa aduca frumusetea si pericolul in Pandora.

Ubisoft caut oameni de top talentati pentru proiect, deci daca credeti ca aveti skill set-ul necesar din industria gameing-ului si credeti ca acest proiect este pentru voi atunci puteti sa vedeti postarile de job a celor de la Ubisoft aici.