Foarte multi utilizatori Google Pixel se plang de erorile de microfon, ba ca nu le mai merge deloc ba ca se blocheaza. Dupa sute de reclamatii de la utilizatori pe forumurile Google, compania a confirmat faptul ca unele dintre modelele Pixel si Pixel XL au probleme cu microfonul si trebuie sa fie schimbate prin garantia oferita de ei. Chiar si toate cele 3 microfoane din dispozitiv nu functioneaza la unii, avand probleme ca nu receptioneaza deloc sunet audio sau applicatia de camera nu inregistreaza sunetul. Cele mai mult probleme sunt cauzate de o eroare in codecul audio, a declarat reprezentantul Google – Brian Rakowski. “Alte probleme legate de microfon sunt strict erori de fabricatie.”

Problema este la smartphone-ul Google Pixel si Pixel XL care a fost construit in parteneriat cu HTC si sunt strict probleme de hardware, deci din pacate nu este o solutie de update sau de soft la el.

Declaratie Goolge: “O sa va luam banii de pe cardul de credit ca si o siguranta pentru noul telefon ce o sa vi-l trimitem in schimb, dupa ce primim telefonul dumneavoastra si constatam problema, banii o sa fie eliberati inapoi in contul dumneavoastra.” Daca ati achizitionat telefonul de altundeva decat Google, atunci va rog sa contactati magazinul de la care a fost cumparat Google Pixel sau Pixel XL-ul.

Cele mai recente Pixel si Pixel Xl-uri care au fost fabricate nu mai au probleme de fabricatie. Oricum va rog sa aveti grija pentru ca poate si telefoanele ce o sa le primiti ca si nou pot sa aiba unul dintre problemele de sus mentionate.

Cea mai mare problema au cei care au cumparat Pixel de la compania Google si au probleme pentru ca nu au fost fabricate asa de multe precum sa asteptat. Oricum candva anul asta Google va incepe sa trimita noile telefoane Pixel, fiind oricum de o constructie in-house mai buna din silicon si nu mai colaboreaza cu Qualcomm si HTC. Stim doar ca noile modele Google Pixel 2 nu o sa fie ieftine.

Via: Engadget