Salopeta de dama – trendy si lejera, alegerea ideala pentru o tinuta casual sau de seara

Salopeta de dama – trendy si lejera, alegerea ideala pentru o tinuta casual sau de seara

 

Salopeta de dama poate fi casual,eleganta sau sport, o poti accesoriza usor si se potriveste oricarui stil, indiferent ca esti preferi sa te imbraci elegant sau sport.

Pe JojoFashion.ro am gasit cateva modele de salopete de dama, frumoase si ieftine.

 

Tinutele formate dintr-o singura piesa sunt foarte versatile, rezultatul fiind fabulos.Salopeta este combinatia perfecta intre stilul masculin si eleganta feminina.

 

Daca alegi sa porti o salopeta iti recomand sa o pui in valoare in asa fel incat faci din ea elementul principal la tinutei. Accesorizata corect si echilibrat salopeta eleganta poate inlocui cu succes orice rochie de seara.

 

Pe JojoFashion.ro am gasit salopeta Flower, care este formata din pantaloni scurti, bust cu broderie multicolora, iar in partea din spate are trena lunga din voal negru.Acest model imbina foarte sic stilul elegant si stilul sexy.

 

 

Multe doamne se intreaba daca pot purta o salopeta scurta? Sigur ca da, la fel cum poti purta o rochie scurta, poti alege sa porti si o salopeta scurta daca iti permite silueta! Este foarte important de retinut acest aspect.

 

Salopeta poate fi purtata de oricine, dar trebuie aleasa dupa conformatia trupului. Scunda sau inalta, plinuta sau slaba, daca alegi modelul potrivit poti avea o tinuta demna de covorul rosu.

 

O salopeta scurta se asorteaza perfect cu o pereche de sandale gladiator, iar una lunga cu pantofi sau sandale cu toc inalt.

 

Atat pentru femeile slabe, cat si pentru cele cu forme se poatriveste salopeta neagra de seara Amalia, cu pantalonul usor evazat si broderie fina aurie in zona superioara, accesorizata cu cordon in talie. Accesorizata cu un clucth mic negru sau auriu iti ofera o tinuta eleganta si rafinata.

 

Alt model care mi-a atras atentia este salopeta eleganta Timeea, neagra, croi evazat cu maneci lungi fin tul.Aceasta salopeta este ideala pentru femeile cu forme pline. Accesorizata discret it ofera o tinuta eleganta si rafinata.

 

In ultimii ani salopeta a intrat in topul articolelor vestimentare sofisticate si poate fi cu purtata cu succes la evenimentele speciale. Se poarta salopetele elegante cu inspiratie masculina, dar si salopetele din materiale fluide croite lejer sau cele mulate pe corp din materiale pretioase.

 

Categories: FASHION

Tags: Salopete de dama